dimecres, 12 d’octubre del 2011

Els veïns del bloc K salven un gat atrapat

El divendres dia 7 d'octubre, els veins del bloc K de la Vila Universitària passaren una nit preocupant. A la part posterior del bloc, dins una petita estructura de ferro collada a terra es va quedar un gat de molt poc temps de vida atrapat.
Els vilatans de l'edifici, després de passar tota la nit escoltant els miols del gat que demanava ajuda, van alertar a les oficines de la Vila, on la secretaria va dir que es posaria en contacte amb els tècnics contractats per a buscar solucions.
Dos dies després, aguantant cada deu minuts les queixes del gat atrapat i després d'intentar desesperadament treure'l de l'estructura, la gata mare aparegué reclamant el cadell.
La movilització fou important; es repetiren les queixes dels veïns a les oficines, s'avisà als integrants del Projecte Gat Moix, una associació dedicada als gats de la vila i un parell d'estudiants de veterinària foren avisades per si podien ajudar als habitants a intentar que la vida de l'animal no es perdés.
Passats dos dies i situats ja en dia 12 d'octubre, dos constructors contractats per la Vila Universitària acudiren al lloc a desmuntar l'estructura collada al terra amb ciment i a salvar la vida del petit gat negre, que fou anomenat Ryan per l'anècdota de la missió de rescat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada